Nyheter

Kroatien 2022

Biograd, Kroatien, i maj och september 2022

Under 2022 hade vi två läger i Biograd med underbart väder och superpositiva deltagare. 24 timmar tennis varvat med föreläsningar, singel- och dubbelturningar och individuell coachning. Vi hann även med en vinprovning och fick en föreläsning om de kroatiska vinerna.

tillbaka i Kroatien September 2021

Efter läger på hemmaplan så var det äntligen dags för vårt camp i Kroatien. Det var i Biograd som vi hade vår första resa 2014. Alla deltagare var extra laddade och det var en härlig energi på passen. 24 timmar tennis under en vecka med singel och dubbelturnering i slutet av veckan ställer krav på rätt inställning. Ett extra plus är att avsluta passen med ett bad på väg till hotellet.

Falkenberg

Helgläger i Falkenberg maj 2021

Underbart att vara igång med grustennis igen och den här gången var vi i Falkenberg på helgläger. 10 timmar tennis med fokus på matchteknik med riktigt bra spel. Vi avslutade lägret med singelturnering i dam- och herrklass. Vinnare i damklassen blev Cathrine Persson och i herrklassen segrade David Nyberg.

Varberg

4 dagars läger i Varberg i September 2020

2020 blev ett utmanande år där vi fick ställa in våra resor till Kroatien och anordna ett läger på hemmaplan istället. Varberg blev den självklara destinationen med sina superfina grusbanor. Fint väder med 4 timmars tennis per dag från torsdag till söndag. Intressanta föreläsningar med Hampus och vår egen variant på Mästarnas Mästare på Johnson’s gård med grillning var en uppskattad aktivitet. Dubbelturneringen vann Daniel Drottshage i par med Jonathan Backman.

Biograd

Biograd september 2019

Ännu en underbar vecka i Biograd. Superpositiva deltagarna som verkligen gav järnet på banan. 24 timmar tennis varvat med föreläsningar, singel- och dubbelturningar och individuell coachning. Vi var även på en mycket trevlig vinprovning och och avslutningskvällen firade vi med grillat lamm på coach Mladens favoritrestaurang.