Om oss

Hur det startade

2013 startade Håkan Johansson och Mattias Gulleberg Swedish Tennis Camp. De såg tidigt att träningsresor skulle bli stort. De många återkommande kunderna vittnar om ett lyckat koncept med en härlig gemenskap. Träningsläger och tennisresor med allt från Miami Open till Davis Cup och de många lägren i Kroatien, Florida, Norge och Sverige har givit kunder och arrangörer härliga minnen.

Vi blickar även framåt på nya destinationer och varför inte Australian Open? Uppleva en Grand Slam och samtidigt spela tennis själv. Tillsammans med våra kunder kan vi göra det möjligt.

Följ oss på Facebook

På vår Facebooksida kan du följa Swedish Tennis Camp och ta del av information om våra resor, träningsråd och bilder från våra tennisresor.

Våra samarbetspartners

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda det konceptet som vi kan stå för gentemot våra kunder.

Press

Swedish Tennis Camp uppmärksammas av Svenska Dagbladet. Kul att få vara med i en av Sveriges största tidningar.
 
En annan svensk arrangör är Swedish Tennis Camp. Företaget grundades 2013 av Mattias Gulleberg och Håkan Johansson vilka, helt korrekt, spådde att träningsresor skulle bli en stor trend. Genom åren har träningsläger och tennisresor anordnats i allt från Norge till Kroatien. Den senare destinationen finns även i årets utbud, närmare bestämt en majvecka i Biograd. Vill du hellre hålla dig inom Sverige erbjuds helgläger i Varberg.
Swedish tennis camp svenska dagbladet